Keresés
Close this search box.

Bankmonitor Cib Eco számlacsomag

Ami két évig

Ingyenes*

  • számlavezetés
  • utalás, csoportos beszedés bankon belül és kívül is
  • értesítések a tranzakciókról
  • törvényileg előírt készpénzfelvételek

 

Az ingyenesség feltétele, hogy a mindenkori nettó minimálbér minden hónapban megjelenjen a számlán jóváírásként.

*A tájékoztatás nem teljes körű, a bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban. A további feltételeket a CIB Bank Zrt. lakossági ügyfelek részére szóló Bankmonitoron keresztül történő számlanyitásra vonatkozó Promóciós Szabályzata, valamint a CIB ECO, CIB ECO Plusz bankszámlákra vonatkozó Kondíciós listák tartalmazzák. A Bankmonitor garancia nem vonatkozik a számlanyitást követően jogszabály alapján felszámított költségekre. A tévesen felszámított, de CIB Bank Zrt. által utólag kiegyenlített vagy visszaírt összeg nem tekinthető a 0,- Ft-os költség megsértésének.

Kik is vagyunk mi?

Független pénzügyi szakértők, akik már évek óta a Bankmonitor kötelékében dolgozunk azon, hogy ügyfeleinknek a legkedvezőbb banki ajánlatok közül segítsünk választani.

Mit jelent ez számodra?

Szolgáltatásunk díjmentes! Ha Te tudod, hogy mit szeretnél, de nem vagy otthon a pénzügyekben, akkor kalkulálj nálunk, mi pedig segítünk eligazodni a bankpiacon, hogy meghozhasd a számodra legkedvezőbb döntést.

Mi történik a kalkuláció után?

24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot és az előminőstést vagy bankolási szokásaid megismerése után a közösen kiválasztott termék igénylése céljából a megfelő bankhoz továbbítunk időpontegyeztetés céljából.

ezek vagyunk mi

Ha megbízható szakértelemre vágysz, jó helyen vagy. Többezer ügyfél választotta már a Bankmonitort. Ne érd be kevesebbel!

2021 © Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató | Süti szabályzat |