Keresés
Close this search box.

Raiffeisen Premium banking bankszámlanyitás

Teljesen

Ingyenes*

  • számlavezetést
  • utalást, csoportos beszedést bankon belül és kívül is
  •  tranzakciós díjat
  • bankkártyát
  • törvényileg előírt készpénzfelvételeket biztosít

 

Az ingyenesség feltétele, hogy 400 ezer forint minden hónapban megjelenjen a számlán jóváírásként.

*A Raiffeisen Premium Banking számlacsomag havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben a tárgyhónapban egy részletben minimum a bruttó minimálbér kétszeresének megfelelő összegű forint, vagy deviza átutalás érkezik a bankszámlára. Ez 2024.02.01-én 533 600 forintot jelent. (Akció keretében 2026.12.31-ig a díjmentes számlavezetéshez elégséges havonta minimum 400 ezer forint összeget érkeztetni a számlára.) Egyéb esetben a számla havidíja 15 000 Ft. (Akció keretében a normál számlavezetési díj 2024.06.01-ig 3000 Ft.) A fél éven belüli számlazárás díja 5 000 Ft. Egy elektronikus bankkártya éves díja 0 Ft, ha az ügyfél a díjterhelést megelőző év során összesen legalább 1 500 .000 Ft (ez havonta 125 000 Ft-nak felel meg) összegben hajt végre bankkártyás vásárlási tranzakciókat. Ellenkező esetben a bankkártya éves díja az első évben 0 Ft, a 2. évtől 8 500 Ft.

Kik is vagyunk mi?

Független pénzügyi szakértők, akik már évek óta a Bankmonitor kötelékében dolgozunk azon, hogy ügyfeleinknek a legkedvezőbb banki ajánlatok közül segítsünk választani.

Mit jelent ez számodra?

Szolgáltatásunk díjmentes! Ha Te tudod, hogy mit szeretnél, de nem vagy otthon a pénzügyekben, akkor kalkulálj nálunk, mi pedig segítünk eligazodni a bankpiacon, hogy meghozhasd a számodra legkedvezőbb döntést.

Mi történik a kalkuláció után?

24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot és az előminőstést vagy bankolási szokásaid megismerése után a közösen kiválasztott termék igénylése céljából a megfelő bankhoz továbbítunk időpontegyeztetés céljából.

ezek vagyunk mi

Ha megbízható szakértelemre vágysz, jó helyen vagy. Többezer ügyfél választotta már a Bankmonitort. Ne érd be kevesebbel!

2021 © Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató | Süti szabályzat |