Erste Privilégium 2.0

30 ezer Ft jóváírással**

Teljesen

Ingyenes

  • számlavezetést
  • utalást, csoportos beszedést bankon belül és kívül is
  • tranzakciós díjat
  • bankkártyát
  • törvényileg előírt készpénzfelvételeket biztosít

Az ingyenesség feltétele, hogy 225 ezer forint munkabér érkeztetés vállalása.

Igénylés feltételei:

  • 225 ezer Ft munkabér érkeztetése
  • Még nem rendelkezel Erste bankszámlával
  • Bankmonitoron keresztül történő igénylés*

*A tájékoztatás nem teljes körű, a bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló Erste Privilégium 2.0 bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza melyek megtalálhatóak a www.erstebank.hu honlapon, valamint az Erste bankfiókokban. A további feltételeket az Erste Bank Hungary Zrt. lakossági ügyfelek részére szóló, Bankmonitoron keresztül történő számlanyitásra vonatkozó Promóciós Szabályzata, valamint az Erste Privilégium 2.0 Partner bankszámlára vonatkozó kondíciós listák tartalmazzák.

**Ha az akció során online nyitott lakossági forint bankszámla mellé a számlanyitással egyidejűleg betéti bankkártyát is igényelsz, akkor a bank egyszeri 30 000 Ft díjkedvezményt ad a nyitást követő hónap utolsó napjáig.

Kik is vagyunk mi?

Független pénzügyi szakértők, akik már évek óta a Bankmonitor kötelékében dolgozunk azon, hogy ügyfeleinknek a legkedvezőbb banki ajánlatok közül segítsünk választani.

Mit jelent ez számodra?

Szolgáltatásunk díjmentes! Ha Te tudod, hogy mit szeretnél, de nem vagy otthon a pénzügyekben, akkor kalkulálj nálunk, mi pedig segítünk eligazodni a bankpiacon, hogy meghozhasd a számodra legkedvezőbb döntést.

Mi történik a kalkuláció után?

24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot és az előminőstést vagy bankolási szokásaid megismerése után a közösen kiválasztott termék igénylése céljából a megfelő bankhoz továbbítunk időpontegyeztetés céljából.

ezek vagyunk mi

Ha megbízható szakértelemre vágysz, jó helyen vagy. Többezer ügyfél választotta már a Bankmonitort. Ne érd be kevesebbel!