Keresés
Close this search box.

Unicredit Bank Partner Aktív Nulla számla 30 ezer forint jóváírással!

Ami két évig

Ingyenes*

  • számlavezetést
  • utalást, csoportos beszedést bankon belül és kívül is
  •  tranzakciós díjat
  • bankkártyát
  • törvényileg előírt készpénzfelvételeket biztosít

Az ingyenesség feltétele, hogy a mindenkori nettó minimálbér (jelenleg 177 400 forint minden hónapban megjelenjen a számlán jóváírásként.

*A tájékoztatás nem teljes körű, a bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló UniCredit Partner Aktív Zéró bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza melyek megtalálhatóak a www.unicredit.hu honlapon, valamint az UniCredit bankfiókokban. A további feltételeket az UniCredit Bank Zrt. lakossági ügyfelek részére szóló, Bankmonitoron keresztül történő számlanyitásra vonatkozó Promóciós Szabályzata, valamint az UniCredit Partner Aktív Nulla bankszámlára vonatkozó Kondíciós listák tartalmazzák.

Kik is vagyunk mi?

Független pénzügyi szakértők, akik már évek óta a Bankmonitor kötelékében dolgozunk azon, hogy ügyfeleinknek a legkedvezőbb banki ajánlatok közül segítsünk választani.

Mit jelent ez számodra?

Szolgáltatásunk díjmentes! Ha Te tudod, hogy mit szeretnél, de nem vagy otthon a pénzügyekben, akkor kalkulálj nálunk, mi pedig segítünk eligazodni a bankpiacon, hogy meghozhasd a számodra legkedvezőbb döntést.

Mi történik a kalkuláció után?

24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot és az előminőstést vagy bankolási szokásaid megismerése után a közösen kiválasztott termék igénylése céljából a megfelő bankhoz továbbítunk időpontegyeztetés céljából.

ezek vagyunk mi

Ha megbízható szakértelemre vágysz, jó helyen vagy. Többezer ügyfél választotta már a Bankmonitort. Ne érd be kevesebbel!